Mediatiedot

Venäjän Aika on suomenkielinen aikakauslehti, joka kertoo Venäjästä ja venäläisistä laajemmin ja monipuolisemmin kuin mikään muu suomalainen tiedotusväline.

Lehti paneutuu yhtä lailla maan yhteiskunnalliseen kehitykseen, talouselämään, kulttuuriin ja urheiluun kuin ajankohtaisiin ilmiöihin matkailun uutuuksia ja klassikoita unohtamatta.

Lehti pyrkii valaisemaan erityisesti suomalaisten ja venäläisten yhteistyötä eri aloilla. Venäjän Aika tekee yhteistyötä Suomen Pankin Bofit-tutkimuslaitoksen ja Pietarissa toimivan Suomen pääkonsulaatin kanssa.

Bofitin asiantuntijat päivittävät katsauksessaan Venäjän kulloisetkin talousnäkymät maamme parhaalla asiantuntemuksella ja pääkonsulaatin toimittama kolumni puolestaan kertoo lukijoille asioista, jotka on hyvä tiedostaa Venäjällä liikuttaessa. Lukijoita kiinnostavat maan matkakohteet, tapahtumat, nähtävyydet, ostosmahdollisuudet ja ravintolat.

Venäjän Aika on ilmestynyt vuodesta 1997 lähtien neljästi vuodessa. Se on puoluepoliittisesti sitoutumaton ja toimii avoimena keskustelufoorumina kaikille Venäjän asioista ja tapahtumista kiinnostuneille. Lehteä lukevat muun muassa liike-elämän asiantuntijat ja päättäjät, tutkijat, julkisen sektorin toimijat, alan opiskelijat sekä maan kielestä ja kulttuurista kiinnostuneet.

Venäjän Aika -lehti tavoittaa myös Suomi-Venäjä-seuran jäsenet ja sen yhteydessä ovat Suomi-Venäjä-seuran Hyvässä seurassa -jäsensivut.

Ilmestymisaikataulu 2023
nro 1 15.2.
nro 2 24.5.
nro 3 13.9.
nro 4 22.11.

ke 15.2.
ke 24.5.
ke 13.9.
ke 22.11.

Painos ja jakelu
9000 kpl
Painettu lehti jaetaan osoitteellisena tilaajilleen ja tilaajilla on myös digitaalisen näköislehden lukuoikeus.
Digitaalinen näköislehti on myös myynnissä Lehtiluukussa

Päätoimittaja
Kari Martiala
toimitus@venajanaika.fi
Puh. 045 675 7122

Kustantaja ja toimitus
Omnipress Oy
Väritehtaankatu 8 4. krs,
01300 Vantaa